3 könnyen megvalósítható térnövelő tipp!

Feng Shui a garzonban

Ha úgy érzed, hogy a te otthonodból is hiányzik jó pár négyzetméter, hogy kényelmesnek ítéld a lakásodat, akkor olvass tovább, van néhány ötletem, hogy hogyan tudod optikailag megnövelni a teret.

Íme néhány pénztárcabarát módszer, amivel azt az illúziót keltheted, hogy nagyobb a lakásod, mint a valóságban.

1

A főszabály, amit feltétlenül be kell tartanod: kislakás, kisbútor!
Kevés négyzetméterhez nem választhatsz hatalmas U alakú ülőgarnitúrát, nehéz, robosztus foteleket és koloniál szekrénysort.
Olyan bútorokat válassz, amelyek lábakon állnak, minél több szabad padlófelületet láttatva.

2#

Lehetőség szerint olyan bútorokat válassz, amelyek több funkcióval bírnak. A legnagyobb kihívása a kislakásoknak, a tárolás. Bármennyire is kevés holmid van, mert rendszeresen lomtalanítasz, az okos tárolás, sokat segít a zsúfoltság érzet megszüntetésében. Pl. Dohányzóasztal, ami egyben tárolófunkciót is ellát. Étkezőbe lehet például ülőalkalmatosság egy pad, ami szintén tárolófunkcióval is bír.

3#  

Igen hasznosak az üveg vagy plexi bútorok. Mivel átlátszóak, úgy tűnik, mintha ott sem lennének. Ott, ahol kisgyermek van, megfontolandó a használata, mivel kényes. Az újlenyomatok, tenyérlenyomatok meglátszanak rajta, gyakran kell törölgetni, hogy szép legyen.

Ha számodra is kihívás egy minigarzon, vagy egy panel ötletes, kényelmes berendezése, javaslom számodra a Feng Shui a Garzonban – online tanfolyamot, ahol rengeteg hasznos, könnyen, egyszerűen megvalósítható módszert mutatok neked, hogy kényelmesen berendezhesd az álomotthonodat.
A kurzus jelentkezési oldalát itt találod: https://skultetyandrea.com/feng-shui-a-garzonban-online-minikurzus/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük