Hágai kéket a hálóba?

A „hágai kék” egy mély, sötétkék, gyönyörű telített szín. Nem hivalkodó, meleg árnyalatokkal, mint pl. az arany, a citrom, narancs, igazi bekuckózós teret építhetünk a segítségével.

Ezzel a kék árnyalattal egy igazi hangulatos, intim hálót alakíthatunk ki.

Ha a feng shui szempontokra is figyelünk, akkor az is egy érv e szín mellett, hogy könnyű létrehozni a jin minőséget általa, ami a pihentető alvást támogatja.

Sokan elbizonytalanodnak a tekintetben, hogy a kék a Feng Shui irányelvei szerint Víz-elemhez tartozik, és Víz -elemet nem szerencsés hálószobában használni. Ez igaz. De ez a szabály elsősorban tükörre, vizet ábrázoló képre, vagy konkrétan csobogóra, szökőkútra vagy épp akváriumra igaz. A kék szín, főleg ez a zöldes mély árnyalat használható a hálóban is. Főleg azoknak ajánlott, akiknek a GUA számuk 1, 3, 4.

Ha szívesen ismerkednél hasonló Feng Shui iránylevekkel, jelentkezz a Feng Shui Klub tagjai közé, kattints a linkre, várunk szeretettel:

Feng Shui Klub részletek!

Nézd meg az alábbi galériát, milyen elbűvölő enteriőröket lehet a hágai kékkel varázsolni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hálószoba

Mi az a „platform ágy”?

Azok számára, akik még nem tudják, mi az a platformágy: ez egy izgalmas, régi alvási mód, amely egy egyszerű, elegáns keretet és egyetlen matracot tartalmaz. Vonalait Európában, Skandináviában és Japánban több száz, ha nem ezer éve használják. A platformágyak fából vagy fémből készülhetnek. Ha platformágyat szeretnél építeni, jobb, ha fa alapanyagban gondolkodsz! 😀 A platformágyak […]

Olvass tovább