5+1 pénztárcabarát dekor ötlet a konyhában

Konyhai dekorációs ötletek

Néhány apró változtatás, amit itt-ott végrehajthatsz a konyhádban, még mindig nagy hatással lehet a megjelenésére. Konyhatervezési ötletekkel foglalkozó könyvekből, folyóiratokból és internetes oldalakról tippeket kaphatsz ahhoz, hogy hogyan dekoráld a konyhádat.

Annak ellenére, amit a legtrendibb konyhatervező magazinokban olvashatsz, a konyhád megjelenésének frissítése valóban nem igényel sok időt és pénzt. Van néhány egyszerű és olcsó módja annak, hogy teljesen új külsőt adj a konyhádnak.

1. A szekrényajtók és előlapok cseréje helyett, vegyél festéket, vagy öntapadós fóliát. Ez nagymértékben megváltoztatja konyhád megjelenését és hangulatát.

2. A festést követően, gondolkodj el azon, hogy lecseréled a gombokat és a fogantyúkat. Lehet, hogy a régiek már nem illenek a kialakuló stílushoz.

3. A falak átfestése is jelentősen megváltoztatja a konyha hangulatát. Sőt! Ha változik a bútorok színvilága, lehet, hogy a falszín már könyörögni fog a változásért.

4. A konyha másik könnyen frissíthető területe a csaptelep és a mosogató. Számos színben és stílusban is kaphatók, párezer forintért.

5. Ha a konyhadíszítésre szánt költségvetésed olyan kicsi, hogy csak a konyhádnak egy kis részét tudod átalakítani, akkor a csempefestés jó ötlet lehet. Barkácsáruházakban adnak tanácsot, hogy hogyan kell kivitelezni, hogy tartós, és gyönyörű legyen.

6. Ne feledkezzünk meg a textíliák cseréjről sem. Új konyharuha, függöny, edényfogó is megváltoztatja a konyha hangulatát.

Így láthatod, hogy a konyha újra díszítése nem annyira bonyolult. Egyetlen apró változtatás is sokat segíthet, hogy konyhád teljesen újszerű megjelenést kapjon. Kell hozzá némi kézügyesség és elszántság, de még mindig jobb, mint milliókért konyhabútort cserélni.

Meríts ötletet néhány előtte-utána fotóból. A többit keresd a pinteresten, ezek a fotók is onnan érkeztek.
(Így keresd: kitchen before and after)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Konyha

5+1 konyhatervezési ötlet

Amikor eldöntöd, hogy milyen legyen a konyhád, olyan dolgokat kell figyelembe venned, mint: lesz-e a konyha sziget? Modern vagy hagyományos dizájn akarsz? Milyen készülékekre lesz szükséged? Milyen világítást tervezel? A konyha kinézete rengeteget fejlődött az évek során. Egykor csak a ház hátsó részében, eldugott sarkában volt, a mai konyhák a lakás díszévé avanzsáltak, egyáltalán nem […]

Olvass tovább