8 alapvető kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt dekorálod az otthonodat!

Feng Shui lakberendezés

Hogyan gondold végig, hogy mire van szükséged? 8 alapvető kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt dekorálod az otthonodat!

Szánj néhány pillanatot a válaszokra, hogy az otthonodban teljes mértékben jól érezd magad.

Gondolj az otthonodra, és válaszoljon a következő kérdésekre:

1. Milyennek szeretnéd látna a lakásodat? Azt szeretnéd, hogy otthonod egy nyugodt oázis legyen ebben a nyüzsgő világban, vagy egy bulizós, barátokkal teli hely? Milyen színei legyenek, megnyugtatóak vagy harsányak?

2. Mi a fő hobbid és milyen tevékenységeket végzel otthon? Mire van szükséged ezekhez a tevékenységekhez? Például, ha van egy gyűjteményed, festőkészleted, mert otthon festesz. amit gyakran előveszel, szerezz be tárolóedényeket, amelyek könnyen mozdíthatóak. Ha problémás ezekhez hozzájutni, akkor vagy nem fogsz időt szánni rájuk, vagy ki is iktatod az életedből ezeket.

3. Ki fog veled együtt élni? Hány ember fog ott lakni? Milyen korúak? Fontos, hogy minden embernek legyen saját helye. Legyen szó egy különleges székről, kanapéról, íróasztalról vagy egy helyiség egy részéről, mindenkinek szüksége van a saját kuckójára.

4. Mi a helyzet a ruháiddal? Nagyon könnyű rendetlenséget csinálni, ha a dolgoknak nincs helyük. Számold ki, hogy mekkora gardróbra van szükséged. Ha több a ruhád, lomtalaníts.

5. Mennyire bútorra van szükséged? A túl sok bútortól a szoba zsúfoltnak tűnik. Alaposan gondold át, hogy mire van ténylege szükséged! Tényleg használni fogod azt a számítógépes asztalt – vagy inkább a kanapén ülnél egy laptoppal?

6. Gondold át a lakásod közlekedési útvonalát! Fontos, hogy úgy tudj közlekedni az otthonodban, hogy ne ütközz állandóan bútorokba. Első lépésként próbáld meg papírra rajzolni a bútorok elhelyezését.

7. Válasszon egy fókuszpontot! Mit szeretnél látni, amikor először belépsz a szobába? Ha szép ablakaid vannak, nagyszerű megvilágítással, akkor azt hangsúlyozd! A napsütés boldoggá tesz bárkit!

8. Gondolj a rendre és a szervezettségre. Minden nap viszel haza munkát, vagy sportszereket? Hova teszed? A bejárati ajtó közelében elhelyezett tárolók erre kifogástalanok!

Ha bonyolultnak tűnik a lakberendezés, ne ma véletlen műve, ez hivatás, szakma, kinek mi! Ha ehhez még hozzáveszed a feng shuit, akkor ijesztő is lehet. A jó hírem az, hogy csodás otthont tudsz varázsolni a szakmai segítségemmel, de az is járható út, ha veszed a fáradságot, és több leszel ezzel a tudással, és megtanulod a fogásokat, és csatlakozol egy támogató közösséghez!

Mi ennek a módja?

Minden információt megtalálsz az alábbi linken👉 ITT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lakberendezés

Útmutató a kültéri világításhoz

A világítástechnika fejlődésével a kültéri világítás is áttörést ért el. A kültéri világítás ugyanolyan fontos, mint a beltéri világítás. A közvetlenül a lakótereinken kívüli vagy körülvevő terek megvilágítása rendkívül fontos a vizuális tájékozódás, a navigáció és a biztonság, valamint a beltéri légkör kiegyensúlyozása szempontjából. A kültéri miliő előkészíti és betekintést nyújt a lakásban élők életébe […]

Olvass tovább
Lomtalalnítás
Lakberendezés

Mesterhármas!

Tudod, hogy mi a Feng Shui 3 alapgyakorlata, amivel jelentősen megnövelheted az életerődet? Neeeem? Akkor figyelj! Ha szeretnéd a MESTERHÁRMAST szakszerűen elvégezni, és lépésről lépésre haladva biztonságosan végezni, akkor ezt a kedveő ajánlatot neked találtam ki! Kattints a linkre 👉 MÁGIKUS LOMTALANÍTÁS ONLINE MINITRÉNING Összefoglalva egy képben:

Olvass tovább
Ergonómia a lakberendezésben
Lakberendezés

Ergonómia az otthonunkban

Milyen kár, hogy nem Svédországban élünk, ott már 1940-es években volt egy hivatal, az Otthonkutató Intézet, melynek az volt a feladatam, hogy a megfelelő lakásszínvonal elérése érdekében készítsen átfogó tanulmányokat, illetve felvilágosító munkát végezzen a megfelelő otthon kialakításáról a fogyasztók részére. Például az egyik kutatási téma az volt, hogy a svéd háziasszonyok milyen utakat járnak […]

Olvass tovább