Mi az az inspirációs tábla vagy más néven moodboard?

Hanguattábla

Hangulattábla, inspirációs tábla, körülbelül ez a jelentése a moodboard szónak.

Általában lakberendezők, belsőépítészek, divattervezők használják, de nem ritka, hogy grafikusok, festőművészek és tulajdonképpen szinte minden művészeti ág használhatja.

Ha egy alkotást szeretnénk elkészíteni, legyen az mondjuk egy szobabelső, akkor érdemes fotókat, különböző színeket, textíliákat bútordarabokat vagy online, vagy fizikailag is összerakni. Egy A4-es vagy A3-as lapra. Így a szemünk meg tudja vizsgálni, hogy amit elterveztünk az milyen hatást fog kelteni bennünk a térben.

Ahhoz, hogy ezt könnyebben megértsd, mutatok néhány hangulattáblát. Könnyebb így a megértése, mint, ha hosszasan értekezek róla.

Ha mélyebben érdekel a lakberendezés és szívesen tanulnál a színekről, azok harmonikus alkalmazásáról az otthonodban, akkor a „Színes otthon stílusosan!” – online tanfolyam neked lett kiatlálva! Kattints a linkre és nézd meg a részleteket 👉 MEGNÉZEM!

Fotók: pinterest.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Feng Shui lakberendezés
Lakberendezés

8 alapvető kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt dekorálod az otthonodat!

Hogyan gondold végig, hogy mire van szükséged? 8 alapvető kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt dekorálod az otthonodat! Szánj néhány pillanatot a válaszokra, hogy az otthonodban teljes mértékben jól érezd magad. Gondolj az otthonodra, és válaszoljon a következő kérdésekre: 1. Milyennek szeretnéd látna a lakásodat? Azt szeretnéd, hogy otthonod egy nyugodt oázis legyen ebben […]

Olvass tovább
Lakberendezés

Útmutató a kültéri világításhoz

A világítástechnika fejlődésével a kültéri világítás is áttörést ért el. A kültéri világítás ugyanolyan fontos, mint a beltéri világítás. A közvetlenül a lakótereinken kívüli vagy körülvevő terek megvilágítása rendkívül fontos a vizuális tájékozódás, a navigáció és a biztonság, valamint a beltéri légkör kiegyensúlyozása szempontjából. A kültéri miliő előkészíti és betekintést nyújt a lakásban élők életébe […]

Olvass tovább
Lomtalalnítás
Lakberendezés

Mesterhármas!

Tudod, hogy mi a Feng Shui 3 alapgyakorlata, amivel jelentősen megnövelheted az életerődet? Neeeem? Akkor figyelj! Ha szeretnéd a MESTERHÁRMAST szakszerűen elvégezni, és lépésről lépésre haladva biztonságosan végezni, akkor ezt a kedveő ajánlatot neked találtam ki! Kattints a linkre 👉 MÁGIKUS LOMTALANÍTÁS ONLINE MINITRÉNING Összefoglalva egy képben:

Olvass tovább