Mi ez az oldal?

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy, bízom benne, hogy sok-sok inspirációs ötletet tudsz az oldalról hazavinni, és ezekkel a megvalósítás útjára lépni.

Elsősorban feng shui mentor és oktató vagyok, de pár éve elvégeztem a lakberendező tanfolyamot, így ezzel a képesítésemmel is büszkélkedhetek.

A több, mint tíz éve tanítom a feng shui módszertanát, több mint 2000 hallagatóval és klienssel dolgoztam már együtt. A többség megtapasztalta a tudatos térrendezés áldásos hatását. Sokan vannak azonban, akik számára nem minden illeszthető be a feng shui módszertanából az életükbe. Rájuk gondoltam elsősorban, amikor ezt a blogot megálmodtam.

Olyan tippeket szeretnék itt megosztani, amik beilleszthetők a feng shui rendszerébe is, de nem elsősorban erről az oldalról közelítek ezen az oldalon az írásaimmal, illetve az ötletekkel. Azoknak szeretnék segíteni, akik nem ásták még bele magukat a feng shui világába, de a harmóniát, a szépet szeretik, és inkább erről az oldalról közelítik meg a lakberendezést.

Bízom benne, hogy nem csak a feng shui rajongók találnak számukra megvalósításra méltó ötleteket, hanem mindenki, aki rajong a békéért, nyugalomért, a csodálatos környezetért.

Aki pedig a feng shui módszertanába mélyedne el szívesen, azt várom a FENGSHUIS blogon!

Öleléssel:
Skultéty Andrea