Útmutató fotelfelújításhoz

Fotel felújítás

A foteled hűséges barátod. Sok órát töltöttél benne ülve, hatra dőlve, pihenve. Meg sem tudod számolni, hányszor aludtál el itt tévénézés közben, hány könyvet faltál fel benne. A család része volt. Amikor szomorú voltál, csendesen nyújtotta a kényelmet, mint egy kis vigaszt. Most attól félsz, hogy meg kell válnod tőle. Megöregedett és elavult. Anyaga már nem fényes és nem is szép. Ráadásul átrendezted a nappalit, és a fotel úgy áll az új enteriőrben, mint a kezeden a hüvelykujj! Persze, még mindig jó érzés ránézni, de a stílusa, a kinézete sok kívánnivalót hagy maga után. Ne aggódj; nem kell megválnod régi barátodtól. Csak újítsd fel. Csináld újra a régit, legyen olyan, mintha új lenne! A megoldás? Vásárolj egy új fotelhuzatot.

Az instant fotelhuzat speciális vágott és varrott rugalmasszövet, hogy a legtöbb formájú ülőalkalmatossághoz illeszkedjen. Szorosan simulnak a meglévő anyaghoz, hogy teljesen új megjelenést kölcsönözzenek a karosszéknek. Olyan ez, mint egy azonnali arculatváltás, úgy fog kinézni, mint egy teljesen új fotel!

Az elasztikus huzatok általában párezer forintba kerülnek, töredéke annak a költségnek, mintha új fotelt kellene vásárolnod, és a környeztet sem terheled azáltal, hogy új ruhát adsz ennek a régi darabnak.

Vásárláskor, ügyelj az anyagra. Olyan anyagra van szükséged, amely elbírja a gyakori mosás terhét. Csúszkálni, mozogni is fog az anyag, ezt is ki kell bírnia. Jó választás a sztreccs farmer, velúr, zsenília és a legtöbb rugalmas szövet.

Ha a foteledet szereted, jól érzed magad benne, de szörnyen néz ki, ne vásárolj újat. Vedd fontolóra a cserélhető huzatot! Így egy „új” fotelt kapsz, az új árának töredékéért, és még környezettudatos is vagy!

Természetesen ezt nem csak a fotelek esetében teheted meg. Az étkező szék, a kanapé ugyanilyen pénztárcabarát módon felújítható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Nappali

Dizájn vagy komfort?

Tudod mi a leghangsúlyosabb elem egy nappaliban? Az ülőgarnitúra. Éppen ezért nem csak funkcionálisan kell jónak lennie, hanem esztétikailag is. Nagyon észen kell lenni a kiválasztásánál, hiszen a méretéből, darabszámából adódóan elnyom szinte minden más stíluselemet a nappaliban. Fontos, hogy a nappali tervezésekor megálmodott enteriőr stílusához ragaszkodj, mikor az ülőgarnitúrát beemeled a térbe. Rettenetesen fog […]

Olvass tovább
Nappali

Hogyan díszítsd a nappalidat alacsony költségvetésből?

Sokan vannak, akik a lakberendezésre gondolva hatalmas házakat és horribilis összegű számlákat látnak a szemük előtt. Lakberendezői szemmel nézve, egészen más a kép. A lakások sokkal szerényebbek, a költségvetés sokszor szűkös. Ezért is imádom a feng shui módszertanát, mert könnyen igazítható és leegyszerűsíti a választást egy-egy enteriőr kialakításánál.   Mindenkinek meg van az a képessége, […]

Olvass tovább