4 módszer a boldog otthon megalkotásához!

Az életünk rengeteg kihívással van megspékelve. Különösen igaz volt ez, az elmúlt három évre. Arról se vagyok meggyőződve, hogy kifelé megyünk a málnásból.

Azzal gondolom nem vitatkozol, hogy az rajtunk múlik, hogyan reagálunk a körülményeinkre. Az, hogy hogyan reagálunk roppant mód befolyásolja és óriási szerepet játszik saját boldogságunkban.

Mivel befolyásolni nem tudom a holnapodat, ezért gondoltam megosztok veled néhány tippet, hogy hogyan varázsold magad még ma boldoggá!

Az otthonodban finom, szívmelengető, apró dekorációival, minimális erőfeszítéssel és befektetéssel növelheted a boldogságérzetedet. Te is szeretnél ebből egy kis kóstolót?

1# Nem tudom megtagadni Feng Shui mentori mivoltomat. A lomtalanítás, a valóban szükséges tárgyak megtartása, a nem működő eszközök javítása, repedt, csorba tárgyaktól való megválás, mind-mind segíti, hogy növeld a boldogságérzetedet.

2# Annak nem vagyok ellene, hogy 1-2 olyan tárgyat tarts magad körül, ami kellemes emlékeket ébreszt benned. Elfogadom, ha megtartasz egy képet, vagy apróságot, ami kalandos utazásodra, nyaralásodra emlékeztet, vagy a nagyid szűrőjével szőröd le a tésztát. Ez ok. Ami nem ok, hogy a hűtőd tele van aggatva számolatlanul mindenféle hűtőmágnessel. Gondolj arra, hogy az emlékeinket a szívünkben őrizzük, nem a hűtőn. 😉

3# Ha az emlékeidet mindenáron tárgyakban is szeretnéd tárolni, akkor erre jó megoldás ehet, a kép-fal. Válogasd nagy gonddal a fotóidat, egyiket-másikat ki is nagyíttathatod. Arra ügyelj, hogy ezek valóban jó emlékeket ébresszenek benned.

4# Az vidámságot, boldogságot élő növényekkel is erősítheted. Mindig energiát adnak, feltöltik a helységeket az élő mivoltukkal. A szép színes, gondozott növények energiabombák minden otthonban.

És ne feledd az a kereszteshadjárat, amit lomtalanítás ügyben folytatok, nem véletlen. Ha kíváncsi vagy ennek szakszerű elvégzésére, figyelmedbe ajánlom a Mágikus Lomtalanítás Online Minikurzust: Itt minden támogatást megkapsz, hogy sikeres legyél ebben!

Fotók: pinterest.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Tetőtéri ablak, fénycsatorna
Otthon

A tetőablakokról néhány gondolat!

A különböző típusú tetőablakok léteznek a piacon, amelyek az otthonodba beépíthetők. A tetőablak a legtöbb modern otthonban ismerős építészeti látványosság. Általában kisebb helyiségekben használják, amelyekben nincs sok fény (például hálószoba vagy fürdőszoba), vagy nagyobb helyiségekben, amelyek fenséges érzetet keltenek attól, hogy a napfény beáramlik a hatalmas helyiségbe a tetőn hagyott ablaknyílásnak köszönhetően. Nagyon fontos, hogy […]

Olvass tovább